субота, 09. новембар 2013.

Аритметичка вежбанка

ТАБЛИЦА МНОЖЕЊА И ТАБЛИЦА ДЕЉЕЊА

АРИТМЕТИКА скриншот


Научите таблицу множења и таблицу дељења бројева до 100 играјући се.

Нема коментара:

Постави коментар

Очекујем ваше коментаре!